Så var det sidste chance for mig at komme afsted i år, turen skulle gå til Hvilestedetlysfiskersø for at få brugt nogle af de sidste binenmaden.

Jeg ankom til søen kl 12.30 hvor jeg skulle fiske med Casper og min svoger. Jeg kunne hurtig se der var en kraftig vind ned i den fjerneste del af søen så planen var at arbejde mig hurtig ned i den ende. Der skulle ikke gå mange minutter eller skridt før den første fisk sad i den anden ende af stangen, en fin lille blank regnbueørrede på ca. 1 kg. Efter et par fisk og 30 min var jeg nede hvor jeg gerne ville fiske og rigtig nok kunne jeg straks se fisk, og der var da også bid i første og andet kast.

Jeg skyndte mig at kalde på Casper og min svoger, og vi havde et forrygende fiskeri hvor der blev fanget 20-25 fisk, en dejlig dag i Hvilestedet selv om det var lidt koldt at stå nede i vinden

.