Aalsboggard kom jeg hurtig i tænke om for der er både plads til camping vogn og der er altid masser af fisk og nogle dejlige mennesker omkring en.

Hvad mere kan man ønske sig Så vi pakkede bilen og camping vognen og kørte mod fyn. Så vi var der godt middags tid og fik hurtig pakket ud og sat fortelt op og så skulle der ellers fiske. Det var sidste dag hvor der var konkurrence så det skulle vi da være med til men det gik ikke som jeg håbende vi fangede da lidt regnbuer men de talte jo ikke men i de sidste 20 min af vores fiske tid der kom der skulle en guld ørred på så der blev man sku meget glad men tror ikke den havde slået konkurrencen mistede den DSV også under landingen. Men der blev fisket og fisket i den lille uge vil var der og fik godt med fisk på land. Selv om der var nogle dage hvor de ikke rigtig vil bide men det var sku ikke fordi der manglede fisk tvært imod. Aalsbogaard er helt klart et besøg værd også selv om man skal køre 2 timer så er det en sø soHavde besluttet mig for at jeg vil på en fiske ferie og hvilke sted skulle det være?m er besøg værd. Den er inde i mine top 5 søer rundt omkring i Danmark for der mangler aldrig fisk i hans sø der er altid fuldt godt op med fisk og det ser man også i det at de svømmer tit rundt i stimer det gjorde de i hvert i fald da jeg var der at de så ikke vil bide så er det bare med at skifte bait og prøve andre forme og andre farver bait prøvede blå bait der nede det var de bare helt tosset med. Og noget grønlig. Tak for besøget aalsbogaard og vi\jeg kommer helt klart igen.