Tiger ørreder i Lundum

Lundum Put & Take havde fået fat i en sending special ørreder, der var bækørreder, kildeørreder og tigerørreder. Så chancen for at fange en  tigerørred i Lundum Put & Take skulle udnyttes. Vi kunne hurtig blive enig om at lave en lille tur. Martin, Svoger og jeg sprang i bilerne og kl 10.30 stod vi 3 mand klar til at prøve, om det kunne lykkes.
Da vi ankom var der en fluefisker, som havde fået en regnbueørred og en spinnefisker, som havde fanget en fin Bækørred, så håbet var der!
Det skulle vise sig at være svære end det så ud til. Vi fange kun et par regnbuer det første stykke tid. Der var ikke mange hug og huggene var meget forsigtige.
Men vi var forberedt på, at det ville blive svært og det kunne blive hårdt arbejde, så vi prøvede alt af, forskellige dybder og forskellige farver PowerBait og varierede vores indspinningshastighed.
Endelig skete det, der var en tigerørred som havde bidt på, og den var hidsig. Den kæmpede overraskende godt på min Prestige Trout 0 Den ville rundt, om alt hvad den kunne finde, af rør og grene i søen, så jeg måtte flytte mig flere gange med min net for at endelig kunne lande årets første tigerørred.

Mit setup endte med at være et Fungo flåd i 3 gram, med 5 gram glas som belastning og 90cm 0,16 nylon line med en lille enkelkrog serie 33 str. 8
Fisket på min TFT Prestige Trout nr. 0 med min Viral hjul i 5000 og med Gorilla linen i 0,18.

Baiten var PowerBait smoking fire silver, som er en sort/grå bait med både sølv og rød glimmer i. En bait jeg forventer meget af til sommer fisket nær overfladen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *