Jeg var taget en tur til aalsbogaard i tre dage, sammen med to kammerater. For det har været et sted, som jeg længe har villet besøge.

Vi starter ud klokken 6 om morgen, og ser en del fisk hoppe, så prøver og fiske i overfladen der skete lidt, fik et hug men mistede den lige ved krogning, også skete der ikke rigtig mere før om aften, hvor en af min kammerater for fisk på i overfladen, helt i overfladen og den tager et rigtig langt udløb, har aldrig set en fisk tag så langt et udløb, men den mistede han desvære. Vi tror umildligt bart at det var en rigtig stor fisk, efter det skete der ikke mere den aften.

Så morgen efter startede jeg med en maracas og pilot kugle og bidenamarden og der kom rigtigt hurtigt hug. det var bare på pilotkuglen, og efter det på maracasen, og så bidenmarden det er første gang jeg har oplevet sådan noget og den fik jeg med på land og det var en rigtig flot fisk på 4,3 kg, så det måtte jeg prøven igen, men uden held. Men rigtig meget aktivt omkring maracas, men ikke på bidenmarden, men så til aften blev de aktive igen, der tog jeg tre mere op bidenmarden og maracas men nogle rigtig forsigtige fisk det tog 2-5 min, før de tog det hele ordentligt lige en af mine venner fik også en på bidenamrden, det var simpelthen det de vil ha den dag så skete der sku ikke mere så, vi gik i seng og tog tidligt op, dagen efter igen og prøvet der skete ikke rigtig noget før omkring middagstid, hvor min kammerat tog en på bidenmarden med maracas og så en på powerbait 1 m over bunden og min anden kammerat fik en på powerbait helt i overfladen, nogle rigtigt flotte fisk de fik der var cirka 10 min tilbage af fiske tiden, så prøvede lige med marcas og bidenmarden passivt og var gået over for at pakke sammenm men der kom sku lige en fisk mere på lige inden vi skulle hjem så det blev jeg rigtig glad for, så alt i alt en rigtig god tur til Aalsbogaard helt klart en sø jeg vil besøge igen.

.

0 kommentarer

Indsend en kommentar