Af Torben Harbo Højfeldt

 

Efter en knap så vellykket tur til storfanger weekend i Filskov, med kun to mindre fisk,ville jeg lige prøve lykken med en eftermiddagstur til Refsgaard lystfiskersøer.

Det var ikke en helt dum ide, da det hurtigt skulle vise sig at fiskene viste interesse, men dog var lidt svære at få kroget, men så er det jo dejligt at kunne veksle imellem Tremarella og blink-fiskeri, så man hele tiden opretholder fiskenes nysgerrighed for de nye agn som bliver præsenteret foran dem, så de til sidst tager agnen i irritation.
Da jeg ankom fik jeg hurtig øje på en fin guldørred som jeg straks kastede til, men den ville kun føle efter min lille gennemløber et par gange hvorefter den totalt afviste de efterfølgende ting jeg prøvede. Efter jeg havde renset mine 5fisk var der stadig nogle minutter tilbage af min fisketid og jeg gik tilbage til guldørreder og fik også øje på en stor regnbue (+6kilo) som stod ikke langt fra guldørreden, og jeg tog så et par kast i nærheden af den men dog uden en eneste reaktion, men ved 4. kast, satte guldørreden af sted som havde den fået et skud EPO efter min dalende gennemløber, selvom der næsten var 2 meter imellem dem, og så sandedes ellers BANG!
Nogle gange må man jo bare NØJES med en 3 kilos bifangst. 

Knæk og bræk til alle jer som er af sted i dag. 

.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *